Parkolás

Kedves Vendégeink! 

Szállodánk a Szent István tér 2.sz alatt található. A megadott GPS koordináták közvetlenül a főbejárathoz vezetik Önöket. Az hotel épülete a forgalom elől elzárt téren található. Vendégeink számára engedélyezett a térre történő behajtás oly módon, hogy érkezéskor az autó rendszámát bediktálni szükséges a recepción. A téren történő várakozás ideje a 30 percet nem haladhatja meg. Ez idő alatt vendégeink bepakolhatnak, bejelentkezhetnek. A rendszám bediktálásának elmaradása pénzbüntetést von maga után! A bejelentkezés során a recepciós ismerteti további a parkolási lehetőségeket.

A hotel bejáratától 20-30 m A szent István és Szabadság tér találkozásánál kialakított Köztéri parkolót javasoljuk. A köztéren történő parkolás hétfőtől péntekig 08:00-18:00-ig fizetős, hétvégén ingyenes. Szállóvendégek számára Fiumés parkolótikettel 14:00-10:00 közötti időszakra tudjuk kiegészíteni az ingyenes parkolást. A parkoló tikett a recepción kérhető. 

A szálloda mögött az Irányi utcában fizetős parkolóház áll rendelkezésükre, melynek elérhetőségét táblák jelzik. A recepción a legrövidebb megközelíthetőségről kollégáink adnak felvilágosítást, útmutatást.

Fontos! Minden egyes, Szent István térre történő behajtáskor szükséges a rendszámot lejelenteni a pénzbírság elkerülése érdekében.

Korlátozott férőhellyel rendelkező Gazdasági udvarunk is igényben vehető. 
Parkolás díja: 1500 Ft. / éj / autó. A recepción a rendszám bediktálása ez esetben is szükséges. A belső udvar pontos megközelítéséről a recepción kaphat útbaigazítást!

GPS: N46.680232; E21.098197

 

H-5600 Békéscsaba, Szent István tér 2.

elvalaszto_arany1

Foglaljon szállást!

Kattintson és küldje el szállásigényét.